Kertészeti tevékenység


Álmodozott már Ön arról, hogy egy kellemes nyári délutánon kiül álmai kertjébe, ahová barátait is meg tudja hívni egy kis beszélgetésre? Higgye el, ez nem lehetetlen, és anyagilag sem kivitelezhetetlen. Csapatunk ugyanis folyamatos dolgozik azon, hogy az Ön álmait minél olcsóbban és pontosabban megvalósítsa!


Cégünk vállalja kertek alkalmi rendbetételét és rendszeres gondozását is, melynek keretében az alábbi munkákat végezzük:

- lombeltakarítás
- gyomirtás
- gyomlálás
- mulcsozás
- fűnyírás
- metszés
- elhalt növények pótlása
- fakivágás
- gyepfenntartás
- műtrágyázás
- sövénynyírás

Ezen felül vállaljuk kertje világításának megtervezését és kialakítását, valamint térburkolási munkákat is.

Ha velünk tervezteti vagy építteti meg kertjét, elkészítjük annak kertgondozási útmutatóját.

separator

Kerttervezés

A tervezési folyamat során először a konkrét elképzeléseket tisztázzuk, majd ezek köré építve a koncepciót, elkészítjük a pontos terveket, illetve a látványtervet. Így az első lépés a számítógépes modell 3D-s látványtervének elkészítése, melyen nem csak a kialakítandó kert látható, hanem az is nyomon követhető, hogyan fog a kert kinézni 5-10 év múlva.
Ezek után jutunk el ahhoz a ponthoz, hogy kalkulációt készítsünk, amelybe belefoglalunk minden felmerülő költséget, beleértve igény szerint az öntözőrendszer és díszkivilágítás telepítését is.

iroda

separator


Kertépítés

Ahogy az épített környezet alakítása az építészet, a környezet és a természet közötti átmenetet képviseli a kertépítés.
A fogalom legfőképp magánterületekre vonatkozik, hiszen a közparkok kialakítása a városképek védelmében alkalmazott tájépítészeti eszközök közé tartozik, de ettől függetlenül természetesen a két tevékenység nem határolódik el élesen egymástól.

Irodánk minden kertépítéssel kapcsolatos feladatot vállal, a kerttervezéstől a kivitelezésig, a csobogóktól a díszkutakig, valamint a tavak és medencék változatos tárházának megvalósítását is.

A TEKTUM minden tapasztalatát és kreativitását latba veti, hogy kertje igazán páratlan és idilli részét képezze otthonának.

szökőkútvirág

separator


Automata öntözőrendszerek

Amennyiben automata öntözőrendszerre lenne szüksége, Cégünk vállalja annak megtervezését és kivitelezését is.

Az automata öntözőrendszer előnyei:

- a növények az egyenletes vízellátás következményeként gyorsabban fejlődnek
- a jól megtervezett öntözőrendszer esetében, jelentős vízmennyiséget, ezáltal pénzt takaríthat meg az egyenletes lefedettség következtében
- időt spórolhat meg, mert nem kell a locsolócső mellett állnia
- ha elutazik, növényei akkor is megkapják az optimális vízmennyiséget

kert


Template downloaded from free website templates free counter

Valid XHTML 1.0 Transitional Érvényes CSS!